Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-fehér csokoládés-kókuszos parfé

Epres-fehér csokoládés-kókuszos parfé
Epres-fehér csokoládés-kókuszos parfé
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű hozzávalókból készül a legfinomabb parfé/fagylalt. Ezek az alapok egy tömény, hízlalós desszertet alkotnak, de megéri elkészíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokoládét felolvasztjuk kevés tejszínben.
  2. A maradék tejszínt habbá verjük, és összeforgatjuk a csokissal.
  3. Az epret szétnyomkodjuk kevés cukorral és a citrom levével.
  4. Hozzáöntjük végül a kókuszlikőrt és kókuszreszeléket, és az egészet átkeverjük.
  5. Fagylaltgép híján kb. 30 percenként átkeverjük a mélyhűtőben fagyasztott krémet.
  6. 3-4 óra múlva tálalhatjuk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 500
elküldve: 1
receptkönyvben: 121
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: parfé
hasonló kategóriák: vaníliafagyi, karamellfagyi, fagyikehely, házi fagyi, fagyitorta, gyümölcsfagyi, sorbet

egyéb elnevezések

fehér csokoládés fagylalt eperrel, kókuszos fehér csoki fagyi eperrel, csokoládé fagylalt eperrel és kókusszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

356
fehér csokoládé 10 dkg
habtejszín 2 dl
eper 10 dkg
cukor 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
kókuszreszelék 3 ek
likőr 2 ek