Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonya-leves

Édesburgonya-leves
Édesburgonya-leves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rádióban hallottam tegnap, gondoltam, kipróbálom, és nagyon bejött.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockázott bacont 1 evőkanál olíván megsütjük, utána ezeket a kis töpörtyűket félretesszük.
  2. A tisztított, szeletekre vágott édesburgonyát fél liter vízben puhára főzzük, kb. 20 perc. Majd botmixerrel pépesítjük. Ezután még visszatesszük a vízbe, 5 perc főzés, ízesítés.
  3. Tálalásnál a tányérba merünk levest, rá a bacont, majd megszórjuk parmezánnal. Nagyon finom, jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 3 453
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

teniszking

Mióta szakács: 2020.02.26.
1 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

krémleves édeskrumpliból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

217
olívaolaj 1 ek
bacon 10 g
fokhagyma 2 gerezd
édesburgonya 3 db
1 teáskanál
víz 5 dl
parmezán sajt 5 dkg