Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal
Édes-savanyú mártás zalai felvágottal
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy kedvencünk a kínai étel. A csirkemell nagyon drága. Olcsóbban akartam kihozni, így esett a válsztásom a zalai felvágottra. Így sem rossz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockára vágott zalai felvágottat olajon megpirítjuk.
  2. Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
  3. 3 perc után hozzáadjuk az ananászkonzervet.
  4. 2 perc további pirítás után öntsük rá fél dl-t az ananászkonzerv levéből, 2 dl hideg vizet és a tasak tartalmát.
  5. Jól elkeverve még 5 percig pároljuk.
  6. Tálaljuk rizzsel vagy spagettivel.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 076
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

édes-savanyú mártás felvágottal, kínai mártás felvágottal, ananászos kínai mártás felvágottal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

309
édes-savanyú mártás 1 üveg
felvágott 20 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
piros kaliforniai paprika 1 db
ananászkonzerv 20 dkg
ananászlé 0.5 dl
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
víz 2 dl