Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Duxelles

Duxelles
Duxelles
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Erős, borsos íze miatt felnőtteknek ajánlom. A bors és szerecsendió mennyiségének mérséklésével gyermekek is fogyaszthatják.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Pikáns és húsmentes. Quiche-ben, szószokban és töltelékként is megállja a helyét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat wokban vagy serpenyőben felolvasztjuk.
  2. A hagymát apró darabokra vágjuk, és a vajon fedő alatt pároljuk.
  3. A gombát folyó víz alatt megmossuk, és keresztben két korongra vágjuk, majd kis kockákra daraboljuk (0,5 cm x 0,5 cm kockákra).
  4. A hagymára dobjuk, és fedő nélkül, közepes lángon, fél óra alatt puhára pároljuk.
  5. Kevergetni pár percenként érdemes. Ezzel a módszerrel a gomba íze kiteljesedik, ahogy elpárologtatjuk a vizet belőle.
  6. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
  7. Melegen tálaljuk. Pirítós, kétszersült illik mellé.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 713
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

gombafeltét, gombakrém, gombatöltelék

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

103
vaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
gomba 35 dkg
bors 1 kávéskanál
szerecsendió 1 kávéskanál
1 kávéskanál