Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csörögefánk ahogy Tami készíti

Csörögefánk ahogy Tami készíti
Csörögefánk ahogy Tami készíti
50 perc / előkészület: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy jó kis bableves mellé isteni!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alapanyagból tésztát készítünk, majd 20-30 percig pihentetjük.
  2. Vékonyra nyújtjuk, derelyevágóval felvágjuk, és olajban kisütjük.
  3. Porcukorral megszórjuk, baracklekvárral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 23 082
elküldve: 2
receptkönyvben: 111
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Patkáné Járó I.tami

Mióta szakács: 2012.05.18.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, hanuka, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

olajban sült fánk, fánk, csöröge fánk

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

769
finomliszt 35 dkg
1 csipet
porcukor 3 ek
sütőpor 1 kk
tojássárgája 5 db
tejföl 15 dkg
margarin 5 dkg
porcukor 5 dkg
lekvár/ dzsem 20 dkg