Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládészósz Glaser konyhájából

Csokoládészósz Glaser konyhájából
Csokoládészósz Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű öntet pudinghoz, fagyihoz... Vanília helyett ízesíthetjük rummal is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokoládét apróra vágjuk.
  2. A tejszínt a vajjal, cukorral és az aromával felforrósítjuk, míg a vaj és a cukor felolvad.
  3. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a csokoládét, és addig kavarjuk, míg a csokoládé felolvad a tejszínben.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 387
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csokimártás, csokiszósz, tejszínes csokiszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

232
csokoládé 150 g
főzőtejszín 300 ml
vaj 1 ek
cukor 2 ek
vaníliaaroma 1 teáskanál