Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés-bulguros egytálétel

Csirkés-bulguros egytálétel
Csirkés-bulguros egytálétel
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mostanában szívesen főzök bulgurral, és szeretem az egytálételeket, volt itthon csirkemell, répa, bulgur, ez lett belőle. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

Előkészítés

  1. A húst és a zöldségeket felkockázzuk.
  2. A leveskockából 1 liter vízzel húslevesalapot főzünk.

Elkészítés

  1. A kókuszolajon megdinszteljük a hagymát, ha jó, hozzáadjuk a felkockázott húst, és egy kicsit pirítjuk.
  2. Ha megpirult a hús, hozzáadjuk az ételízesítőt, borsot és a rozmaringot, majd felöntjük a húsleves 3/4 részével.
  3. Ha a hús már félig puha, beletesszük a zöldségeket, majd a bulgurt is, és a maradék húslevest, és puhára főzzük!
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 56 109
elküldve: 9
receptkönyvben: 419
elkészítve: 28/28
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulguros hús, csirkemell bulgurral

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

481
csirkemell filé 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 3 közepes db
bulgur 1 bögre
paradicsom 3 közepes db
kókuszolaj 1 ek
leveskocka 1 db
rozmaring 2 teáskanál
ételízesítő 2 kávéskanál
bors 3 csipet
víz 1 l