r
Nosalty Logó

Csirkemájas csirkepörkölt (Csirkepaprikás 4.)

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csirkemájas csirkepörkölt (Csirkepaprikás 4.)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3520 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    67.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    403 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1040.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    550 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1757 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    348 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1753 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    20 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.8 g

Zsír

  • Összesen
    268.8 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1614 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4163.6 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    261 mg
  • Kálcium
    472 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    295 mg
  • Foszfor
    2200 mg
  • Nátrium
    888 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.9 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1616.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7027 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    38 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    118 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1391 micro
  • Kolin:
    852 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7010 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    80 micro
  • Lut-zea
    753 micro
Összesen 3520 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    140 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    236 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    236 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megtisztítjuk a csirkecombokat és kettévágjuk.
  2. Megpirítjuk a hagymát egy kis zsíron, majd tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
  3. Beletesszük a csirkecombokat, a megtisztított csirkemájat és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje a húsokat.
  4. Ízesítjük: sóval, borssal és majorannával.
  5. Mikor megfőtt (ez kb. 30 perc), tejföllel behabarjuk.
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 24461
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 14.

Ajánló

Tésztával vagy jó magyarokhoz híven nokedlivel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez az igazi magyar étek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!