Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemáj baconben

Csirkemáj baconben
Csirkemáj baconben
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen és melegen is tökéletes fogás!

Könnyebb köretet ajánlok hozzá:  valamilyen zöldsalátát vagy frissen reszelt répát, karalábé variációt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk és félbevágjuk, ízesítjük majoránnával/borssal/fűszerpaprikával.
  2. Baconbe tekerjük az összes fűszeres májunkat.
  3. Egy tűzálló tálba 2 evőkanál zsírt teszünk, majd ráhelyezzük a májakat. Végén megszórjuk póréhagyma darabokkal.
  4. Előmelegített sütőben, 180 fokon, körülbelül 20-25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 25 306
elküldve: 2
receptkönyvben: 121
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: 1

szakács

Ancsi :)

Mióta szakács: 2015.10.20.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült csirkemáj, baconbe tekert máj, tepsis csirkemáj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

781
csirkemáj 60 dkg
bacon 50 dkg
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kávéskanál
sertészsír 2 ek
póréhagyma 1 db