r
Nosalty Logó

Csirkemáj baconben

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ancsi :)
Csirkemáj baconben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 751 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3004 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 226 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    61.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    607 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1922.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    661 mg
  • Nátrium
    1050 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    191.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4976 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    896 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4949 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    304 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 751 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.1 g

Zsír

  • Összesen
    244.9 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    2429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7688.8 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    429 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    2643 mg
  • Nátrium
    4199 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    765.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19904 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    102 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    118 mg
  • D vitamin:
    111 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3584 micro
  • Kolin:
    1429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19795 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    1216 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    240 micro
  • Lut-zea
    1672 micro
Összesen 3004 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    578.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1497 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1488 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    18 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 226 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk és félbevágjuk, ízesítjük majoránnával/borssal/fűszerpaprikával.
  2. Baconbe tekerjük az összes fűszeres májunkat.
  3. Egy tűzálló tálba 2 evőkanál zsírt teszünk, majd ráhelyezzük a májakat. Végén megszórjuk póréhagyma darabokkal.
  4. Előmelegített sütőben, 180 fokon, körülbelül 20-25 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 28035
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 05.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csirkemáj baconben
Ancsi :) 22 recept

Hidegen és melegen is tökéletes fogás! Könnyebb köretet ajánlok hozzá:  valamilyen zöldsalátát vagy frissen reszelt répát, karalábé variációt.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek