r
Nosalty Logó

Csirkegulyás Glaser konyhájából

Glaser
Csirkegulyás Glaser konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

593
Kalória
37.9g
Fehérje
20.5g
Szénhidrát
39.6g
Zsír
608g
Víz
208.3g
Koleszterin
3.3g
Élelmi rost
3.9g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1186 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 76 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    771.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    194 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    608 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    439 micro
Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    75.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1542.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    815 mg
  • Nátrium
    387 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    1216 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    622 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    878 micro
Összesen 1186 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    98.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    165 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 76 kcal

Elkészítés

  1. Egy lábasban felhevítjük az olajat, megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a pirospaprikát.
  2. Hozzáöntünk 1 dl vizet, elforraljuk, majd hozzáadjuk a combokat. Kevés sóval meghintjük, és óvatosan kevergetve addig pirítjuk, míg a hús felülete elveszti nyers színét.
  3. Hozzáadjuk a hámozott, apró kockákra vágott paradicsomot és az ugyancsak apróra szelt zöldpaprikát. Hozzáöntünk 500 ml vizet, és addig főzzük, míg a hús félig megpuhul.
  4. Ekkor beletesszük a kockákra vágott burgonyát, az apróra vágott fokhagymát és a köményt. Az egészet puhára főzzük.
  5. Ízlés szerint sóval, csípős paprikával ízesítve, forrón tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 60 p

Egy egyszerű étel. Mi nagyon szeretjük.

További receptek

Vaníliás almakrémleves

Attól még, hogy elmúlt a nyár, nem kell lemondanunk a gyümölcslevesekről. A téli időszakban is készíthetünk friss gyümölcsből, például almából, krémlevest, ami még zamatosabb ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek