r
Nosalty Logó

Csirkecombok savanyú káposztával

bárányka
Csirkecombok savanyú káposztával
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

836
Kalória
37.6g
Fehérje
14.6g
Szénhidrát
69.8g
Zsír
367.3g
Víz
170g
Koleszterin
7.9g
Élelmi rost
6.2g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 836 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3343 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    69.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3096.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    340 mg
  • Nátrium
    2477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    367.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 836 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    150.4 g

Zsír

  • Összesen
    279 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    680 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12386.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    713 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    9907 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    58.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

Víz

  • Összesen
    1469 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    318 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    301 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    307 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3429 micro
Összesen 3343 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    57.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 132 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk és besózzuk ízlés szerint. A hagymát felvágjuk apró kockákra.
  2. A szalonnát csíkokra vágjuk, és a 2 ek olajon megsütjük, hogy a zsírja kiolvadjon, de ne piruljon ropogósra. Beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
  3. A tepsibe öntjük a hagymát a szalonnával együtt, rátesszük a káposztát, összekeverjük és egyenletesen elosztjuk a tepsi alján.
  4. A kolbászt felkarikázzuk és elosztjuk, hogy mindenhová jusson egyenletesen. Borsozzuk, rátesszük a csirkecombokat. Ha a káposzta jó leves volt, akkor nem kell alá vizet önteni, de ha száraz, akkor 1 dl víz kell alá.
  5. Fóliát teszünk rá és puhára sütjük
  6. Ha megpuhult levesszük a fóliát, a reszelt sajtot a csirkecombokra tesszük, és ropogósra sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 65 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x32

A vecsési tekercs adta az ötletet ehhez az ételhez.

További receptek

Sütőtökös rizottó kacsamellel

Ősszel egyértelműen a sütőtök a sláger, így ezt most egy önmagában is lélekmelengető rizottóba csempésztük. Kacsamellett sütöttünk hozzá, de magában is vagy egy kis baconnel is ...

Vénusz

Rizses lecsó

A lecsó vitathatatlanul a nyár egyik legegyszerűbb és legízletesebb egytálétele. Ebben a verzióban a rizs a lecsó szaftjában fő meg, így minden falat átveszi a paradicsom és paprika ...

Fekete Melinda

Tepsis lecsó egyszerűen

Aki az amúgy sem bonyolult lecsó elkészítéséből kivenné az összes maradék macerát (a kevergetést, fedő alatt párolást és egyebeket), nagy szerencséjére az alábbi receptben ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek