Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb római tálban

Csirkecomb római tálban
Csirkecomb római tálban
135 perc / előkészület: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám sok-sok évvel ezelőtt készített hasonló módon csirkét mindenféle gyümülccsel, és emlékszem, hogy milyen finom volt.

Ismét valami tepsis csirkét akartam készíteni, amikor a polcon felfigyeltem a tavaly nyáron elrakott körtebefőttre, és így jött az ötlet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tálat beáztatjuk (én 1 órát szoktam).
  2. A csirkét besózzuk és borsozzuk.
  3. Megpucoljuk a zöldségféléket felkockázzuk vagy karikázzuk, és beletesszük a tálba, ráöntjük a körtebefőttet a levével együtt, majd a lecsöpögtetett ananászt.
  4. Rátesszük a husikat, és lelocsoljuk az almalével.
  5. Betesszük a hideg sütőbe. Az utolsó fél órában már fedő nélkül sütjük, hogy megpiruljon a husi.
  6. Amikor elkészült, leöntjük róla a levet egy lábasba, és besűrítjük a liszttel, ezt kínáljuk mártásként.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 140
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

PraniAni

Mióta szakács: 2011.04.13.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: római tál receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirke római tálban gyümölcsökkel, római tálban sült csirke, zöldséges csirkecomb römertopfban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

516
csirkecomb 4 db
vöröshagyma 1 közepes fej
burgonya 6 db
sárgarépa 2 nagy db
körte 350 g
ananászkonzerv 20 dkg
almalé 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 evőkanál