r
Nosalty Logó

Barackos hús

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Aranylekvar
Barackos hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 971 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3885 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 210 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.2 g

Zsír

  • Összesen
    71.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    854.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    563 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    881 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 971 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216.9 g

Zsír

  • Összesen
    286.2 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    162 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3419.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2245 mg
  • Nátrium
    511 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.3 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1226.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2254 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    627 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1940 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3523 micro
  • β-crypt
    510 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 3885 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 210 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, majd kicsit kiklopfoljuk, és mindkét oldalát sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
  2. Egy serpenyőben a margarint felolvasztjuk, és félig kisütjük a hússzeleteket, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket.
  3. Minden egyes húsra ráhelyezünk egy fél barackot, és a konzerv levének felét hozzáöntjük.
  4. A barackok tetejét kevés fahéjjal megszórjuk, és előmelegített sütőben helyezzük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 16136
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Ajánló

Kicsiknek, nagyoknak, kevés idővel rendelkezőknek.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos hús
Aranylekvar 5 recept

Nagyon szeretem a húst különféle gyümölcsökkel, de sokszor kerül rá valami más is, ami nem lenne odavaló, például a sajt. Nem mindig kell az oda, így addig addig kísérleteztem, amíg megtaláltam, mi kerüljön a helyére. Hát a fahéj :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek