Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával

Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával
Csicseriborsós halragu boros pirított hajdinával
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges, fehérjedús, ízletes meleg étel 30 perc alatt. Ma délután szabadon improvizáltam a kamrából.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókusztejben elkezdjük rotyogtatni a lecsepegtetett csicserborsót s a kapribogyót.
  2. A hajdinát közben fehérbor és víz keverékében kifőzzük.
  3. A kókuszcsipszet a halkonzerv olaján megpirítjuk.
  4. A halkonzervhúst hozzákeverjük a csicseris kókusztejhez. Ha híg, 1 ek. étkezési keményítőt belekavarunk.
  5. A főtt hajdinát hozzáöntjük a kókuszcsipszhez, együtt pirítjuk, majd 1 ek. mogyoróvajat teszünk bele.
  6. Azon melegében tálalunk! Jó étvágyat.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 657
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rebiitoth

Mióta szakács: 2018.01.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: ősz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csicseriborsó tonhallal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

682
csicseriborsó konzerv 400 g
tonhalkonzerv 8 dkg
kókusztej 4 dl
hajdina 25 dkg
fehérbor 2 dl
mogyoróvaj 1 ek
kókuszchips 4 ek
kapribogyó 2 ek
víz 3 dl