Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós avokádó

Csicseriborsós avokádó
Csicseriborsós avokádó
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és finom szendvicskrém mindazoknak, akik az avokádót és a csicseriborsót kedvelik. Akik a koriandert nem szeretik, helyettesíthetik petrezselyemmel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót egy villával durvára nyomkodjuk. A hagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk.
  2. Az avokádót elfelezzük, a magot kiemeljük, a húsát kikanalazzuk, majd egy villával pürésítjük, meglocsoljuk a citromlével.
  3. A csicseriborsót, a hagymát, a koriandert és a joghurtot az avokádópüréhez adjuk, elkavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 83
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 2

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

avokádókrém csicseriborsóval, csicseriborsókrém avokádóval, avokádós-csicseriborsós kence

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

112
csicseriborsó konzerv 120 g
avokádó 1 közepes db
citromlé 1 ek
görög joghurt 1 ek
újhagyma 2 közepes db
koriander 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint