r
Nosalty Logó

Csicseriborsó-spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
anaanna
Csicseriborsó-spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 936 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1874 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 162 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1479.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    547 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    160.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    328.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    419 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    877 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    20135 micro
  • Lut-zea
    346 micro
Összesen 936 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.7 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2959 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    1000 mg
  • Nátrium
    1094 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.5 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    657.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    189 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    838 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    1755 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    40270 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 1874 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3508 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 162 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd a felszeletelt paprikát is megpuhítjuk. Ezután a csicseriborsót lé nélkül ráöntjük, fűszerezzük, kicsit összefőzzük, ha szükséges egy kis vizet adunk hozzá.
  2. Ha elpárolgott a víz kicsit megpiríthatjuk ízlés szerint (nem feltétlenül szükséges), végül ráöntjük a paradicsomsűrítményt és kicsit hagyjuk még rotyogni. Közben megfőzzük a tésztát.
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 1745
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
anaanna 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

15 elragadó gasztro- és szakácskönyv karácsonyi ajándék gyanánt

A 2024-es év legújabb gasztrogyöngyszemeit hoztuk el nektek, hogy mesés ajándékkal lephessétek meg a főzés és az ételek iránt érdeklődő szeretteiteket. Ez az év is jócskán bővelkedett klasszikus és újító, egyszerűbb és tapasztalatot igénylő, évszakokon átívelő és alkalmi, csak süteményeket és mindenféle fogást összegyűjtő receptkönyvekben. Hogy nektek már ne kelljen sokat böngészni, mi összegyűjtöttük az idei év legjobb gasztro- és szakácskönyveit.

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...