Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyés muffin Glaser konyhájából

Cseresznyés muffin Glaser konyhájából
Cseresznyés muffin Glaser konyhájából
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elkészíthetjük másféle gyümölcsbefőttel is: barack, ananász…

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cseresznyét leszűrjük, durva darabokra vágjuk.
  2. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral. A tojást elkeverjük az íróval és az olajjal. Hozzákeverjük a lisztes keveréket, a végén pedig a cseresznye darabokat.
  3. A muffin tepsi 12 mélyedését kibéleljük a muffin papírral, majd a masszát belekanalazzuk.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 20- 25 percig sütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
  5. A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, vékony vonalakban a muffinokra locsoljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 772
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

cseresznyebefőttes muffin, gyümölcsös muffin, cseresznyés muffin étcsokival

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

426
cseresznyebefőtt 15 dkg
finomliszt 25 dkg
sütőpor 3 teáskanál
cukor 12.5 dkg
tojás 1 db
író 2.5 dl
napraforgó olaj 0.8 dl
étcsokoládé 5 dkg