r
Nosalty Logó

Bögrés cseresznyés muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lakos Benedek
Bögrés cseresznyés muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A muffinhoz

Összesen 585 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A muffinhoz

Összesen 4680 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A muffinhoz

Összesen 263 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    730.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 585 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    218.2 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    549 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5847 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    410 mg
  • Foszfor
    2367 mg
  • Nátrium
    1276 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    632.7 g
  • Cukor
    358 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    787.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    546 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    411 mg
  • Retinol - A vitamin:
    518 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    324 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1069 micro
Összesen 4680 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    328.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 263 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A muffinhoz

Elkészítés

A muffinhoz

  1. Egy tálba mérjük a tejfölt, olajat, cukrot, vaníliás cukrot és tojást, majd egy habverővel összekeverjük. Utána hozzáadjuk a lisztet, sütőport és sót. Az egységes masszába szórjuk a cseresznyét és étcsokit, majd egységesen elkeverjük.
  2. Muffinpapírral bélelt formába kanalazzuk a masszát (ha van, használjunk fagylaltszedő kanalat), majd 175 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni és porcukorral hintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 227
  • 7 napos nézettség: 748
  • Össznézettség: 1249
  • Feltöltés dátuma: 2024. június 11.

Ajánló

A receptnél a bögrés mennyiségeket vegyük figyelembe, ne a konkrét mértékegységeket! A bögre mérete mindegy: ha kisebb, kevesebb masszát kapunk, ha nagyobb, akkor többet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bögrés cseresznyés muffin
Lakos Benedek 283 recept

A legpuhább cseresznyés muffin seperc alatt összedobható, ugyanis tésztája bögrés recepttel készül. Semmi méricskélés, semmi macera, mire észbe kapunk, már az asztalon díszeleg majd a tálca porcukorral hintett finomság. Jöhet?

Hozzávalók

A muffinhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!