Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklasaláta zsázsával

Céklasaláta zsázsával
Céklasaláta zsázsával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyon finom!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát megfőzzük, megpucoljuk, és a durva reszelőn megreszeljük.
  2. Hozzáadjuk a diót, az átpréselt fokhagymát és a zsázsát.
  3. Majonézzel, sóval és borsóval ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 454
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tél
fogás: hideg előétel
konyha: orosz
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

majonézes céklasaláta, zsázsás céklasaláta majonézzel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

97
cékla 3 kis db
csírák 5 dkg
dió 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint