Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás-almás saláta

Céklás-almás saláta
Céklás-almás saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Céklás-almás salátát Nagykanizsán ettem először, Kedvesem Édesanyja készítette, és nagyon ízlett. Itt az ősz, cékla és alma szezon, nagyon finom, vitamindús salátát készíthetünk ezekből az alapanyagokból sültekhez. Kb. egy hétig eláll hűtőszekrényben.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat meghámozzuk, apró lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Picit sózzuk, ízesítjük mézzel, citromlével, összekeverjük.
  3. Legalább 1 napot állni hagyjuk a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 32 438
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Németi Olga

Mióta szakács: 2012.02.06.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás céklasaláta, vitaminsaláta, mézes cukkinis-répás céklasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gamica
gamica Thu, 2015-01-01 14:44

Karácsonyra elkészítettem. Igazán finom lett és nagyon szép színfoltja volt az ünnepi asztalnak.

122
cékla 15 dkg
sárgarépa 30 dkg
cukkini 2 db
alma 3 közepes db
méz 3 ek
citromlé 1 citromból nyert