Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Capuccinós túró mousse

Capuccinós túró mousse
Capuccinós túró mousse
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom desszert. Az instant kávét helyettesíthetjük 8 ek erős kávéval, a tejszínt pedig 3 tojásfehérjével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az instant kávét 5 ek hidegvízben feloldjuk.
  2. A túrót jól elkeverjük a mascarponéval, cukorral és vaníliás cukorral. A cukor fel kell oldódjon a krémben.
  3. A krémhez keverjük a feloldott kávét. A végén pedig óvatosan hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
  4. A mousset poharakba töltjük, és kb. 30 percre hűvösre rakjuk. Tálalás előtt megszórjuk a kakaóval.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 254
elküldve: 6
receptkönyvben: 219
elkészítve: 4/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, Valentin-nap
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kávés-túró mousse, kávés túróhab, capuccinós-túrós hab

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

402
instant kávé 6 teáskanál
sovány túró 250 g
mascarpone 125 g
cukor 100 g
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 150 ml
cukrozatlan kakaópor 1 teáskanál
víz 5 ek