Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cappuccino praliné

Cappuccino praliné
Cappuccino praliné
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebből az adagból kb. 20 db praliné lesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejcsokoládét és a 150 g fehér csokoládét apróra feldaraboljuk, és egy edénybe tesszük.
  2. A tejszínt felfőzzük, kb. 1 percig főzzük. Lehúzzuk a tűzről, hozzákeverünk 5 ek cappuccino port. A tejszínt a csokoládéra öntjük, és kavarjuk, míg a csokoládé felolvad. Ha szükséges, lassú tűzön melegítjük egy kicsit. Pár órára hűtőbe tesszük.
  3. A csokoládés masszából golyókat formázunk. 30 percre fagyasztóba tesszük.
  4. A maradék fehér csokoládét felolvasztjuk. A felolvasztott csokoládéval bevonjuk a pralinékat. A maradék cappuccino porral megszórjuk őket.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 879
elküldve: 0
receptkönyvben: 217
elkészítve: 5/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1947 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
alkalom: karácsonyi gasztroajándék
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kapucsínós desszertgolyók, fehér és tejcsokis-kávés praliné

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

591
fehér csokoládé 300 g
tejcsokoládé 75 g
habtejszín 70 g
cappuccino por 7 ek