Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camemberttel töltött karaj panko bundában

Camemberttel töltött karaj panko bundában
Camemberttel töltött karaj panko bundában
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az anyukám volt nálam vendégségben és ezzel az ebéddel fogadtam. Nagyon szeretjük a camembert sajtokat és könnyű vele dolgozni, mert nem folyik ki.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Zöldséges rizst és uborkasalátát készítettem hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket megmossuk, szárítjuk és egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. A camambert sajtot kettévágjuk, hogy legyen belőle két körünk. Két végét kiegyenesítjük.
  3. Egy szelet húsra rátesszük az egyik fél sajtot és a sajtra hajtogatjuk a húst, majd rátesszük a másik szelet karajt és vízbe áztatott fogpiszkálóval rögzítjük az első szelethez.
  4. Sózzuk, borsozzuk.
  5. Tojásba, majd a pankoba forgatjuk és forró olajban megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 029
elküldve: 0
receptkönyvben: 188
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

camemberttel töltött sertéshús, rántott hús camemberttel, sajttal töltött karaj, sajttal töltött rántott hús

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2011-12-06 23:28

Kedves Lányok!

Otthon lévő szikkadt félbarna kenyeret vastagabb szeletre kell vágni, héját levenni és két tenyér közt dörzsölni kell. Így kapunk egy nagyobb darabos morzsát. Robotgépbe is be lehet tenni kenyér kockákat és egy-két fordulat és kész a panko.
TV Paprika egyik receptjében mutatták be, hogy hogyan készül ez a panírnak való, nagyon kellemes morzsa.

Kevesebb zsiradékot vesz fel, mint a sima morzsa és nagyon finom is.

Kellemes ünnepi készülődést kívánok!
Éva

pocoganyanya
pocoganyanya Thu, 2011-06-23 16:53

koszonjuk a receptet, bar modositottuk egy kicsit :)
fuszeres camambertet hasznaltunk es sima zsemlemorzsat
Nagyon finom volt
koszonjuk meg egyszer

norci79
Norci79 / norci79 Thu, 2011-06-23 21:05

Azért jó itt recepteket cserélni, mert az ember kap ötleteket és a saját ízlését viheti bele! :-) Örülök, hogy sikerült ötletet adnom! :-)

kovagyor
kovagyor Sat, 2011-06-11 23:39

Nagyon finomnak tűnik, de a panko morzsát (még nem is hallottam róla) hol lehet kapni Bpesten?

cirmos0503
cirmos0503 Sat, 2011-06-11 22:02

Szia! Én is azt szeretném megtudni hol tudok panko-t beszerezni Pest megyében? Köszönöm

SzBori
SzBori / SzBori Sat, 2011-06-11 20:28

Szia! Nagyon guszta a recept:-) Azt megkérdezhetem, hogy hol veszed Bp.-n a panko morzsát?

norci79
Norci79 / norci79 Sun, 2011-06-12 08:21

Sziasztok!
Én az Auchan-ban vettem a panko-t először, aztán egy ázsiai boltban találtam.
Nóri

1880
camembert sajt 12.5 dkg
sertés rövidkaraj 40 dkg
tojás 1 db
panko 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl