r
Nosalty Logó

Camemberttel töltött karaj panko bundában

Norci79
Camemberttel töltött karaj panko bundában
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1880
Kalória
64.8g
Fehérje
36.5g
Szénhidrát
164.3g
Zsír
194.3g
Víz
263g
Koleszterin
2.3g
Élelmi rost
3.5g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 1880 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 3757 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 401 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.8 g

Zsír

  • Összesen
    164.3 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2339.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1021 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    194.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    203 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 1880 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.5 g

Zsír

  • Összesen
    328.5 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    105 g
  • Koleszterin
    526 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4678.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    723 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    2041 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    72.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    388.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    106 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    146 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 3757 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 401 kcal

Elkészítés

  1. A karajszeleteket megmossuk, szárítjuk és egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. A camambert sajtot kettévágjuk, hogy legyen belőle két körünk. Két végét kiegyenesítjük.
  3. Egy szelet húsra rátesszük az egyik fél sajtot és a sajtra hajtogatjuk a húst, majd rátesszük a másik szelet karajt és vízbe áztatott fogpiszkálóval rögzítjük az első szelethez.
  4. Sózzuk, borsozzuk.
  5. Tojásba, majd a pankoba forgatjuk és forró olajban megsütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 20 p

Az anyukám volt nálam vendégségben és ezzel az ebéddel fogadtam. Nagyon szeretjük a camembert sajtokat és könnyű vele dolgozni, mert nem folyik ki.

További receptek

Chimichurris csirke

A chimichurri csirke egy fantasztikus, dél-amerikai (tipikusan argentin) ihletésű étel, ahol a friss fűszernövényekből készült chimichurriszósz fűszerezi meg a csirkét. Az alábbi ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...