r
Nosalty Logó

Camemberttel töltött karaj panko bundában

Norci79
Camemberttel töltött karaj panko bundában
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1880
Kalória
64.8g
Fehérje
36.5g
Szénhidrát
164.3g
Zsír
194.3g
Víz
263g
Koleszterin
2.3g
Élelmi rost
3.5g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 1880 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 3757 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
Összesen 401 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.8 g

Zsír

  • Összesen
    164.3 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2339.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1021 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    194.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    203 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 1880 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.5 g

Zsír

  • Összesen
    328.5 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    105 g
  • Koleszterin
    526 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4678.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    723 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    2041 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    72.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    388.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    106 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    146 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 3757 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 401 kcal

Elkészítés

  1. A karajszeleteket megmossuk, szárítjuk és egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. A camambert sajtot kettévágjuk, hogy legyen belőle két körünk. Két végét kiegyenesítjük.
  3. Egy szelet húsra rátesszük az egyik fél sajtot és a sajtra hajtogatjuk a húst, majd rátesszük a másik szelet karajt és vízbe áztatott fogpiszkálóval rögzítjük az első szelethez.
  4. Sózzuk, borsozzuk.
  5. Tojásba, majd a pankoba forgatjuk és forró olajban megsütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 20 p

Az anyukám volt nálam vendégségben és ezzel az ebéddel fogadtam. Nagyon szeretjük a camembert sajtokat és könnyű vele dolgozni, mert nem folyik ki.

További receptek

A legendás velős pirítós

A velős pirítós a magyar konyha egyik klasszikusa, amit már nagyszüleink is készítettek. Egyszerű, paraszti gyökerekkel bíró fogás, mégis különlegesnek számít, hiszen a velő ritkán ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

3600 élelmiszer-csomagolásból származó vegyi anyagot találtak az emberekben

Július minden évben a műanyagmentesség hónapja, de míg kezdetben a teknősökről, szívószálakról és műanyag zacskókról szólt a mozgalom, ma már ennél nagyobb a tét: kiderült, nemcsak rengeteg felesleges hulladék keletkezik az egyszer használatos műanyag étel- és italcsomagolások révén, de ezekből akár több ezer vegyi anyag is kioldódhat.

Íme a nyár 5 klasszikus fogása cseppet sem klasszikusan készítve:...

Egy évszakot nemcsak az időjárása teszi jellegzetessé, hanem azok a klasszikus fogások is, amelyet e kijelölt három hónap alatt fogyasztunk. Szerencsére a nyár csak úgy dúskál a legzamatosabb alapanyagokban és a belőlük főzött, isteni receptúrákban is, amelyeket szeretünk újra és újra megfőzni. Készítsük el őket idén is, sőt, ha kedvünk tartja csavarjunk is egyet rajtuk.

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...