Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembert sajt baconkabátban

Camembert sajt baconkabátban
Camembert sajt baconkabátban
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyáron Dél-Tirolban jártam, és a legkedvesebb vacsorám ez volt. Könnyű, egészséges, gyors és finom. Az olasz ételeket nagyon szeretem, ez is felkerült a kedvencek közé.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Egy camembert elegendő egy fő részére, bármilyen friss saláta jó hozzá, én a kész babsalátával tálaltam, úgy is finom volt.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk ketté, lapjára a sajtot, két korongot kapunk.
  2. Egy korong becsomagolásához 4 szelet bacon kell, teljesen be kell fedje a szalonna a sajtot, különben sütésnél kifolyik. Két szalonnacsíkkal betekerjük, majd ellenkező irányból a másik kettővel.
  3. Egy serpenyőt forrósítsunk fel szárazon (nem kell zsiradék, mert az a szalonnából kisült zsír elegendő), tegyük bele a két csomagot, vegyük vissza a lángot, ha az egyik oldal aranybarna, fordítsuk meg lapáttal, és süssük készre a másik oldalt is.
  4. Melegen tálaljuk tetszőleges salátával, kenyérrel.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 957
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
72 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
mikor: vacsora

egyéb elnevezések

sült camembert

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

464
camembert sajt 120 g
bacon 8 szelet