Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás gombócok

Burgonyás gombócok
Burgonyás gombócok
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Május elsejére készítettem, egy régi receptes könyvben találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A búzadarát megfőzzük a vízben.
  2. Állni hagyjuk kb. 10 percet, majd hozzákeverjük a pürét, a rumot, a diót, a cukrot, a kekszet.
  3. Jól elkeverjük, és állni hagyjuk 15-20 percet, majd kisebb gombócokat formálunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 684
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rumos-diós kekszgolyó, diós kekszgolyó burgonyapürével, burgonyás diós kekszgolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

566
burgonyapüré 15 dkg
búzadara 1 evőkanál
víz 1 dl
dió 15 dkg
kekszmorzsa 15 dkg
cukor 10 dkg
rum 3 ek