Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bruschetta baconnel

Bruschetta baconnel
Bruschetta baconnel
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron nagy szezonja van a paradicsomnak, de nem mindig sikerül felhasználnom frissen. Ilyenkor jönnek az olyan felhasználó ötletek mint pl. a lecsó vagy a bruschetta.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Időnként spagettivel és reszelt parmezánnal is fogyasztjuk, isteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk kis kockákra a bacont, és pirítsuk meg jól olívaolajon.
  2. Karikázzuk fel a fokhagymát, és futtassuk meg a szalonna zsírján.
  3. Vágjuk apró kockákra a paradicsomot, és adjuk a többihez, majd várjuk meg amíg jó lecsós állagú lesz. Közben adjuk hozzá a petrezselymet, és a bazsalikomot valamint sózzuk ízlés szerint!
  4. Tálaljuk olívával, mozzarellával és fokhagymás pirítóssal!
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 868
elküldve: 2
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

MissEve

Mióta szakács: 2012.06.29.
18 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
szezon: nyár
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bruschetta, baconos bruschetta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

253
koktélparadicsom 10 db
fokhagyma 3 gerezd
bacon 5 szelet
olívaolaj 1 ek
bazsalikom 5 levél
petrezselyem 2 szál
bagett 20 dkg