r
Nosalty Logó

Barackos paradicsomos bruschetta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szikszai Anna
Barackos paradicsomos bruschetta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 435 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1740 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 159 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1105.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    595 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    852 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    1035 micro
Összesen 435 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4422.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    791 mg
  • Nátrium
    2381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    273.2 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    686.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    314 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    513 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    3408 micro
  • β-crypt
    191 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    4140 micro
Összesen 1740 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    405.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    590 micro
  • Lut-zea
    379 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szeljük fel apró darabokra a paradicsomot és a meghámozott barackot, tegyük egy edénybe, majd adjuk hozzá a bazsalikomot, a balzsamecetet, egy kis olívaolajat, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  2. Az összetört fokhagymát forró olívaolajban megpirítjuk, vigyázva, hogy ne égjen meg. Ha kész, kivesszük az olajból és kidobjuk.
  3. A bagettet szeletekre vágjuk, egyenként megkenjük a fokhagymás olívaolajjal, megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a barackos-paradicsomos keveréket, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7171
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos paradicsomos bruschetta
Szikszai Anna 35 recept

Kedvenc olasz előételünk, barackkal újragondolva.

Hozzászólások

tenger

A gazpachonál még ellenálltam, de most feladom. Ezt ki kell próbálni. :-) Köszi az ötletet! t.

Szikszai Anna

Örülök neki! :) Remélem ízleni fog! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.