Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos paradicsomos bruschetta

Barackos paradicsomos bruschetta
Barackos paradicsomos bruschetta
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenc olasz előételünk, barackkal újragondolva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szeljük fel apró darabokra a paradicsomot és a meghámozott barackot, tegyük egy edénybe, majd adjuk hozzá a bazsalikomot, a balzsamecetet, egy kis olívaolajat, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 
  2. Az összetört fokhagymát forró olívaolajban megpirítjuk, vigyázva, hogy ne égjen meg. Ha kész, kivesszük az olajból és kidobjuk.
  3. A bagettet szeletekre vágjuk, egyenként megkenjük a fokhagymás olívaolajjal, megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a barackos-paradicsomos keveréket, és azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 969
elküldve: 1
receptkönyvben: 110
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Szikszai Anna

Mióta szakács: 2013.08.21.
35 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tapas
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paradicsomos bruschetta barackkal, pirított bagett paradicsommal, olívaolajos fokhagymás bagett, pikáns bruschetta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tenger
tenger / tenger Mon, 2013-09-16 18:01

A gazpachonál még ellenálltam, de most feladom. Ezt ki kell próbálni. :-)

Köszi az ötletet!

t.

430
koktélparadicsom 25 dkg
őszibarack 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 1 csokor
olívaolaj 3 ek
balzsamecet 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bagett 0.5 kg