Nosalty Logó

Brownie-cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brownie-cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 394 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 4714 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Összesen 295 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 394 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    283.8 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2520.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    1075 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    459.6 g
  • Cukor
    304 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1185 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1288 micro
Összesen 4714 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 295 Kcal

Hozzávalók

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Elkészítés

A brownie-hoz

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy (24 cm átmérőjű/normál) tortaformát vajazzunk ki, és enyhén szórjuk meg liszttel (de ha teflonos, akkor ezt nem kell).
  2. A vajat és a csokoládét vízgőz fölött olvasszuk meg. Vegyük le a tűzről,és keverjük bele a cukrot.A tojást és a tejet adjuk a csokoládékrémhez,és keverjük simára.Adjuk hozzá a lisztet is,és keverjük el csomómentesen.
  3. Öntsük bele a tortaformába,és süssük 25 percig.
  4. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni. A sütő hőmérsékletét csökkentsük 160 fokra.
  5. A sajttorta részhez keverjük össze a friss sajtot, cukrot, tojást és vanília kivonatot. Adjuk hozzá a natúr joghurtot, majd oszlassuk el a keveréket a brownie alapon. Süssük 50-55 percig.
  6. A tortát hagyjuk a formában kihűlni, de egy éles késsel vágjuk körbe a tortát a forma mentén.
  7. Legalább 4 órát, de még jobb, ha egy éjszakát pihen a hűtőben.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 31292
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 25.

Ajánló

Tálaláskor csokiforgáccsal szórhatjuk meg, vagy olvasztott csokiból csíkokat rajzolhatunk rá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Folytatódik a Schokolade könyv imádata. :) Lásd a Csokis ropogós torta receptemet.

Hozzászólások

Csöpi85

Kedves Escudete! A receptben írod, hogy felvert tojások kellenek. Itt mire gondolsz pontosan, csak a fehérjét kell felverni? Köszönöm.

Marti77

Én zabpehely liszttel készítettem :)

Törölt felhasználó

Biztos úgy is finom :) A tojásnak itt mindegy, hogy kicsit felvered-e el?tte :)

Marti77

Én nem látom, hogy hol van felvert tojás. Nem is vertem fel :)

Hozzávalók

A brownie-hoz

​A sajttorta réteghez

Címlapról ajánljuk

További cikkek