Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói aprópecsenye Fanna konyhájából

Brassói aprópecsenye Fanna konyhájából
Brassói aprópecsenye Fanna konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom egyik kedvenc étele. Mi személy szerint jó borsosan, sok fokhagymával szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, az apróra vágott hagymát megdinszteljük. Rátesszük a húst, a törött fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
  2. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, odatesszük főni.
  3. A megfőtt krumplit beletesszük egy tűzálló tálba, rá a húst.
  4. Ha kell sózzuk, borsozzuk megint, ízlés szerint fokhagymát is tehetünk rá. Betesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a krumpli meg nem pirul.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 181
elküldve: 3
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Fanna

Mióta szakács: 2012.02.12.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói főzve-sütve, brassói aprópecsenye sülve-főve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

549
sertéscomb 70 dkg
burgonya 1.5 kg
fokhagyma 5 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 db