Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzas parizer

Borzas parizer
Borzas parizer
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mátrai borzaska készült éppen, de hirtelen megnőtt a vendégek száma, így rögtönöznöm kellett! :-)

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, majd alaposan kinyomkodjuk.
  2. Hozzáütjük a tojást, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát belereszeljük, majd annyi liszttel kikeverjük, hogy galuskatészta keménységű legyen.
  3. A párizsit közepes szeletekre vágjuk, belisztezzük, majd a tésztába forgatjuk, és azonnal, forró olajban aranybarnára sütjük.
  4. Szalvétára szedjük, és tejföllel, reszelt sajttal meghintve forrón tálaljuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 995
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

kisgordon

Mióta szakács: 2016.08.07.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás párizsi

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

526
párizsi 30 dkg
burgonya 1 db
tojás 1 db
fokhagyma 1 gerezd
finomliszt 3 evőkanál
3 csipet
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 ek
sajt 10 dkg