Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Börtönbe zárt csirkecombok párolt zöldséggel

Börtönbe zárt csirkecombok párolt zöldséggel
Börtönbe zárt csirkecombok párolt zöldséggel
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néha unalmassá vált csirkecombot így akartam feldobni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat tepsibe tesszük, hozzáadjuk a megpucolt és apróra vágott fokhagymát és hagymát és magyaros fűszerkeveréket, felöntjük félig vízzel.
  2. A sütőben készre főzzük, leöntjük róla a vizet. Kevés olajjal felöntjük, befűszerezzük, és pirosra sütjük.
  3. A leveles tésztát kiengedjük. Lisztezett deszkák kinyújtjuk, és csirkecomb nagyságú téglalapokat vágunk belőle.
  4. Minden téglalapra rakunk a csirkecombokból, kicsit ráhajtjuk, a végeit összenyomjuk. 
  5. A megmaradt leveles tésztából vékony csíkokat vágunk, és rátesszük a tetejére.
  6. A sütőben készre sütjük.
  7. A zöldséget pár percre forró vízben pároljuk, leszűrjük, majd kevés vajon 2 percig tovább pároljuk.
  8. Zöldhagyma szárral díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 354
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

leveles tésztában sült csirke, sült csirkecomb, fűszeres csirke párolt zöldséggel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

695
csirkecomb 1 kg
leveles tészta 1 csomag
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
franciasaláta alap 45 dkg
fokhagyma 1 fej
lila hagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
vaj 1 ek
újhagyma zöldje 1 közepes db