Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsópüréleves

Borsópüréleves
Borsópüréleves
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hatalmas krémleves rajongóként valami újításra vágytam a fokhagyma-brokkolikrém pároson túl, így született meg ez az egyébként kinézetéből nem túl meggyőző, de isteni finom egyedényes leves. Növényi tejszín használatával vegánná alakítható.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymát kis zsiradékon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a fagyasztott borsót, majd felöntjük 6-9 dl vízzel, attól függően, mennyire sűrűre szeretnénk, majd fűszerezzük.
  3. Nagyjából 20 perc főzés után a borsó teljesen megpuhul, ekkor jön a pürésítés, de előtte néhány kanál borsót szedjünk ki, hogy legyen mit rágni.:D
  4. Végül felöntjük a tejszínnel, és még néhány percig főzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 486
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

EllaLightwood16

Mióta szakács: 2020.04.03.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
receptverseny: #HÁZIMENZA receptverseny
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 6 főre
babakonyha: baba-mama
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsókrémleves, zöldborsóleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

125
kókuszolaj 1 ek
zöldborsó 500 g
vöröshagyma 1 nagy fej
főzőtejszín 1.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 2 teáskanál
víz 7 dl