Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai spagetti hús nélkül

Bolognai spagetti hús nélkül
Bolognai spagetti hús nélkül
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A családomban van, aki nem szereti hússal a spagettit, így ezt készítettem neki. Gyors és finom :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kifőzzük a tésztát, leszűrjük, olívaolajjal összekeverjük.
  2. Apróra vágjuk a répát, hagymát, paradicsomot. Lereszeljük a fokhagymát.
  3. Kis olajon lepirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répát is. Pár percig együtt pirítjuk őket, majd jöhet a felkockázott paradicsom.
  4. 2-3 perc után hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket is, ízlés szerint (én 1-2 teáskanálnyit szoktam beletenni). Sűrűre főzzük.
  5. Ha túl savanyú, pici édesítőszert vagy cukrot tehetünk bele. Sajttal megszórva kínáljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 13 385
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ziuki

Mióta szakács: 2017.11.02.
1 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres paradicsomszószos tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

917
spagetti tészta 40 dkg
olívaolaj 2 ek
paradicsomszósz 4 dl
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 1 db
kakukkfű 1 kk
oregánó 1 tk
bazsalikom 1 tk
majoranna 1 kk
0 ízlés szerint