Bodzazselés panna cotta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Judit69
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 10% Zsír
Panna cotta
-
125g habtejszín365 kcal
-
125g tej70 kcal
-
0g vanília0 kcal
-
10g cukor39 kcal
-
4g zselatin13 kcal
-
25g víz0 kcal
Bodzazselé
Összesen
1258
kcal
- 3% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.1 g
Zsír
-
Összesen 41.1 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 139 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 424 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 230 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 213.7 g
-
Cukor 194 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 129.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 349 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 29 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 343 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 75 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1258
kcal
- 3% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.2 g
Zsír
-
Összesen 82.3 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 278 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 848 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 461 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 153 mg
-
Nátrium 214 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 427.4 g
-
Cukor 387 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 258.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 698 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 58 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 685 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 150 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2516
kcal
- 3% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 74.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 13 mg
-
Nátrium 19 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 37.6 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 22.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
220
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Panna cotta
- A panna cottához a zselatint elkeverjük a vízzel és hagyjuk megduzzadni. A tejet a tejszínnel, a cukorral, a vaníliamagokkal, vaníliahéjjal felforraljuk, majd a tűzről levéve vegyük ki a vaníliarudat, adjuk hozzá a megduzzadt zselatint és keverjük addig, amíg az teljesen fel nem oldódik.
- Amikor már a tejpuding langyosra hűlt, beleöntjük az előkészített poharakba és hűtőbe tesszük dermedni.
Bodzazselé
- A bodzazseléhez a zselatint szintén megduzzasztjuk a vízben, majd a felmelegített bodzaszörphöz keverjük. A langyosra hűlt zselét a tejpudingra öntjük és hűtőben dermesztjük.
- Receptkönyvben: 59
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 1739
- Feltöltés dátuma: 2022. június 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Judit69
194 recept