Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos citromleves

Bazsalikomos citromleves
Bazsalikomos citromleves
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Neten találtam, ma elkészítettem, amilyen fura a színe, olyan finom is!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kicsavarjuk a citromok levét, és hozzáreszeljük kettőnek a héját. (Akit nem zavar, hogy darabos egy kicsit, az a citrom belét is belekaparhatja.)
  2. A citromos levet a cukorral és a vízzel felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejszínt.
  3. Amikor felforrt és levettük a tűzről, beleszórjuk az apróra vágott bazsalikomot és a fahéjat, majd hagyjuk kihűlni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 750
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Jesse

Mióta szakács: 2012.06.22.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

citromleves, tejszínes citromleves, tejszínes-fahéjas citromleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

181
citrom 2 db
cukor 2 dkg
víz 2 dl
bazsalikom 2 g
fahéj 0.06 g
főzőtejszín 40 g