r
Nosalty Logó

Barackos ünnepi sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jné Erika
Barackos ünnepi sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 853 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 8528 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 256 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    40.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.8 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 853 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    114.3 g

Zsír

  • Összesen
    401.2 g
  • Telített zsírsav
    188 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    918 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4304.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    1676 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1117.5 g
  • Cukor
    706 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    685.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2567 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    252 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2307 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2950 micro
  • β-crypt
    380 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1426 micro
Összesen 8528 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 256 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótáját már előző nap megsüthetjük a szokásos módszerrel egy 32x20 cm-es tepsiben.
  2. Másnap a pudingporral, a liszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral kemény pudingot főzünk, és kirakjuk hűlni.
  3. A margarint kikeverjük a porcukorral.
  4. A barackokat kicsi kockákra vágjuk.
  5. Amikor a puding kihűlt, akkor mindet összekeverünk, és rásimítjuk a barna piskótára. Kirakjuk a tetejét a kekszekkel, és lekenjük a kávéval.
  6. Felverjük a tejszínt, és rásimíjuk a kávés kekszre, és mehet éjszakára a hűtőbe.
  7. Másnap egy kis csokit olvasztunk fel, és kidíszítjük a tetejét. Fontos, hogy egy éjszakát álljon, hogy a keksz megpuhuljon, és összeérjenek az ízek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x26x4
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 52507
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 13.

Ajánló

Nagyon mutatós, és már előző nap el kell készíteni, így aznap már nincs is vele dolgunk!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos ünnepi sütemény
Jné Erika 2 recept

Ez a sütemény kétféle sütiből lett összehozva, a családom kedve szerint!

Hozzászólások (6)

vizsu

A kekszet hogyan kell, mivel szoktad megkávézni? Kanállal,vagy csak meglocsolni?

Jné Erika

Szia ! Én egy szilikonos ecsettel kenem le a tetejüket, de többször, hogy ne vékonyan legyen rajta és közben látom, ahogy beszívódik is !

KisnéTimi

Szia! Karácsonyra ez volt az egyik süti amit elkészítettem, kihagytam bel?le a kávés kekszet, úgy is nagyon finom volt. Kellemes Ünnepeket kívánok! Üdv: Timi

vizsu

Süt?por nem kell bele?

Jné Erika

Szia ! Tényleg ! Egy fél csomaggal kell bele tenni ! Jó, hogy szóltál ! Köszi !

gyorosizsuzsa

Szia! Már többször megsütöttem. Nagyon finom.

Hozzávalók

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek