Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos panna cotta

Barackos panna cotta
Barackos panna cotta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édes, nyári desszert, amit sütni sem kell.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint kb 3 ek vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, a joghurtot, a cukrot, és felfőzzük. Miután felfőtt, beletesszük a vaníliát, és formába töltjük.
  2. Szobahőmérsékletűre hűtjük, majd 3-4 órára a hűtőben dermesztjük.
  3. Amíg dermed, elkészítjük a barackos pürét úgy, hogy a barackot pici vízzel és pici cukorral főzni kezdjük. (Én krumplitörővel picit áttörtem, így nem lesz teljesen pürés.)
  4. Ha minden kihűlt, a panna cottára teszünk a barackos püréből, és hidegen fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 109
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

panna cotta, őszibarackos tejszínkrém, őszibarackos panna cotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

444
habtejszín 400 ml
joghurt 2.5 dl
zselatin 10 g
cukor 6 dkg
vanília 1 db
őszibarack 4 közepes db