r
Nosalty Logó

Barackos panna cotta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Niki44
Barackos panna cotta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 444 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1777 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 144 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    33.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    226.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    291 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    261 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 444 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    30.1 g

Zsír

  • Összesen
    133 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    477 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1554.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    608 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    579 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130 g
  • Cukor
    124 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    907.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1262 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1164 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1043 micro
  • β-crypt
    327 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    444 micro
Összesen 1777 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 144 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zselatint kb 3 ek vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, a joghurtot, a cukrot, és felfőzzük. Miután felfőtt, beletesszük a vaníliát, és formába töltjük.
  2. Szobahőmérsékletűre hűtjük, majd 3-4 órára a hűtőben dermesztjük.
  3. Amíg dermed, elkészítjük a barackos pürét úgy, hogy a barackot pici vízzel és pici cukorral főzni kezdjük. (Én krumplitörővel picit áttörtem, így nem lesz teljesen pürés.)
  4. Ha minden kihűlt, a panna cottára teszünk a barackos püréből, és hidegen fogyasztjuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11324
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Édes, nyári desszert, amit sütni sem kell.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk