Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos mascarponekrém Glaser konyhájából

Barackos mascarponekrém Glaser konyhájából
Barackos mascarponekrém Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Selymes mascarponekrém finom aromás barackkal, egy álom. A desszertet tálalás előtt megszórhatjuk 1-2 ek. durvára vágott pisztáciával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot megmossuk, szárazra itatjuk, kimagozzuk, majd a kockákra vágjuk. A barackot a cukorral, citromhéjjal és a borral felfőzzük, kb. 5 percig főzzük, majd hagyjuk hűlni.
  2. A mascarponét a joghurttal és a vaníliás cukorral simára kavarjuk, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
  3. A mascarponekrémet a kihűlt barackkal 4 pohárba rétegezzük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 35
össznézettség: 13 202
elküldve: 3
receptkönyvben: 134
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgabarackos pohárkrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

503
sárgabarack 350 g
citromhéj 0.5 citromból nyert
cukor 2.5 ek
fehérbor 100 ml
mascarpone 200 g
görög joghurt 200 g
habtejszín 200 g
vaníliás cukor 2 csomag