r
Nosalty Logó

Barackos mascarponekrém Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Barackos mascarponekrém Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 503 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 2011 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 183 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    920 micro
  • β-crypt
    85 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 503 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    161.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.2 g
  • Cukor
    82 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    497.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    871 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    62 micro
  • β-karotin
    3681 micro
  • β-crypt
    340 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 2011 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    49.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    335 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 183 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot megmossuk, szárazra itatjuk, kimagozzuk, majd a kockákra vágjuk. A barackot a cukorral, citromhéjjal és a borral felfőzzük, kb. 5 percig főzzük, majd hagyjuk hűlni.
  2. A mascarponét a joghurttal és a vaníliás cukorral simára kavarjuk, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
  3. A mascarponekrémet a kihűlt barackkal 4 pohárba rétegezzük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 295
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 30223
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 14.

Receptkategóriák

Selymes mascarponekrém finom aromás barackkal, egy álom. A desszertet tálalás előtt megszórhatjuk 1-2 ek. durvára vágott pisztáciával is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ha nem láttál még hullámvasutazó virslit, most fogsz

A Gallio pulykafelvágottak új werkfilmjéből kiderül, hogy programozott robotkamera pásztázta a körhintázó szalámikat, a szellemeskedő pulykapárizsit és a hullámvasutazó virsliket. A stáb digitális animáció helyett igyekezett a legtöbb dolgot terepasztalon berendezve és mozgatva megvalósítani. Lessétek meg a nem mindennapi reklámot!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.