r
Nosalty Logó

Barackos-málnás szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Barackos-málnás szelet
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1139 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3420 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 162 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    40.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1903.5 g
  • Cink
    434 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    270 mg
  • Vas
    335 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    460 mg
  • Nátrium
    313 mg
  • Réz
    17 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.7 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    449.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    42 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    200 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    296 micro
  • β-crypt
    108 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    286 micro
Összesen 1139 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135.2 g

Zsír

  • Összesen
    122.7 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    177 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5710.6 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    809 mg
  • Vas
    1004 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1380 mg
  • Nátrium
    940 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    446 g
  • Cukor
    251 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    1347.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    363 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    889 micro
  • β-crypt
    325 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 3420 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    270.6 g
  • Cink
    62 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tejszínhab port habosra keverjük a kólával, majd belekeverjük a darált kekszet, és egy kisebb tepsibe beleigazítjuk-nyomkodjuk a tésztát.
  2. A barackokat félbevágjuk,és kevés vízben kb. 5 percet előfőzzük, kihűtjük.
  3. A zselatint elkészítjük az utasítás szerint, a málnát villával szétnyomkodjuk, a túróba belekeverjük a tejfölt, a cukrot, a felovasztott zselatint és a málnát.
  4. A barackokat a tésztára rakjuk, majd ráöntjük a krémet, eligazítjuk,és pár órára vagy 1 éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3236
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos-málnás szelet
Angie-30 355 recept

Egy újságban találtam a receptet, ott margarinnal kell összedolgozni a kekszet, azt gondoltam, van itthon margarin, de  nem volt. Viszont volt tejszínhab por, úgy gondoltam, így is jó lesz. Finom, könnyű, ezekben a nagy melegekben nagyon jólesik.

Hozzászólások

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?