r
Nosalty Logó

Barackos kevert sütemény Edit konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Barackos kevert sütemény Edit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 551 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3309 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 200 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    830.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    321 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.3 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    160 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 551 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    66.2 g

Zsír

  • Összesen
    64 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    648 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4980.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    1393 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    1926 mg
  • Nátrium
    1350 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    619.5 g
  • Cukor
    339 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    590.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    664 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    495 mg
  • Retinol - A vitamin:
    568 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    959 micro
  • β-crypt
    378 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1098 micro
Összesen 3309 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 200 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat a cukorral, lekvárral, vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
  2. 20×30 cm-es szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, a barackdarabokkal megszórjuk, és 180 fokon megsütjük. Tűpróba!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 213
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 98
  • Össznézettség: 68239
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 19.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos kevert sütemény Edit konyhájából
VnéEdit 295 recept

Gyorsan elkészíthető, nagyon finom, könnyű kevert sütemény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.