Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bagoly kupaktanács

Bagoly kupaktanács
Bagoly kupaktanács
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi őszi előétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, kettévágjuk.
  2. Sárgáját egy kis tálba kikaparjuk, összekeverjük a májkrémmel, reszelt sajttal, mustárral, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Töltelékkel megtöltjük a tojásokat.
  4. Olajbogyókat felkarikázzuk, ezek lesznek a szemük. Paprikából kivágjuk a csőrüket, bármilyen fűszernövény levele a szárnyuk.
  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 974
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

májkrémes tojás, olajbogyós tojás

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

237
főtt tojás 6 db
májkrém 6 dkg
sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
fekete olajbogyó 4 db
paprika 1 közepes db