r
Nosalty Logó

Baconös sajtkrém cipóban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Baconös sajtkrém cipóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 755 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3013 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 233 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    50.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2030.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    546 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    433 mg
  • Nátrium
    938 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 755 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.8 g

Zsír

  • Összesen
    201.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    441 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8122.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    2186 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    3754 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    183.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    553.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1121 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    254 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    399 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1034 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    1005 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1465 micro
Összesen 3013 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    627.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 233 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy tálba szórjuk a reszelt sajtot, a felaprított újhagymát és jalapeno paprikát, a megsütött, majd apró darabokra vágott bacont.
  2. Hozzáadjuk a sajtkrémet és a tejfölt, majd jól elkeverjük.
  3. Egy nagyobb méretű cipó tetejét levágjuk és kibelezzük, majd megtöltjük a sajtos keverékkel, végül visszarakjuk a cipó tetejét, és alufóliába csomagolva 190 fokon, kb. 1 óra alatt készre sütjük.
  4. A maradék baconmorzsával és újhagymával megszórva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3175
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyedén összedobható, nagyon sajtos, vendégváró mártogatós. Vigyázat, pillanatok alatt elfogyhat! ;)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

10 zöldséges egytálétel sajttal a főszerepben

A sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.