Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt szilvával töltött rántott hús

Aszalt szilvával töltött rántott hús
Aszalt szilvával töltött rántott hús
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk az aszalt szilvát, így rántott húsba belesütve nagyon finom!!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Petrezselymes krumplit, vagy sült krumplit és salátát készítünk hozzá, ki mit szeret.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet szépen felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, besózzuk.
  2. Minden szeletre ráteszünk 2-3 db aszalt szilvát, és felgöngyöljük, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük. Tehetünk a zsemlemorzsába lenmagot és szezámmagot is, úgy még finomabb.
  3. Ezután forró zsiradékon kisütjük.
  4. A végén pár darabot nem rakunk liszt-tojás-zsemlemorzsába, meghagyjuk natúran, és hústűvel megtűzdeljük, hogy ki ne essen belőle az aszalt szilva, és sütőpapírral kibélelt tepsiben a sütőben megsütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 527
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Katrin

Mióta szakács: 2015.05.22.
122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott csirkemell aszalt szilvával töltve, aszalt szilvás rántott csirkemell, aszalt szilvával töltött rántott szelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1653
csirkemell filé 50 dkg
0 ízlés szerint
aszalt szilva 20 dkg
finomliszt 20 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl