Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Apró tálkákban sült gombák paradicsommal

Apró tálkákban sült gombák paradicsommal
Apró tálkákban sült gombák paradicsommal
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pirítóssal kitűnő előétel vagy vacsora, egyedi vendégváró falat, amely vegetáriánusok számára is kiváló, és nagyon gyorsan elkészül.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk négybe a gombákat.
  2. Hőálló tálkákban szépen elhelyezzük a gombákat, a pucolatlan fokhagymákat és a koktélparadicsomokat.
  3. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pici olívaolajjal.
  4. Előmelegített sütőben 190 °C-on kb. 15 perc alatt szépen megsütjük.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 412
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
mikor: uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

gombás tapas, gombás falatkák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

243
csiperkegomba 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
koktélparadicsom 3 db
zöldfűszer 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint