Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos pulykamell baconban

Ananászos pulykamell baconban
Ananászos pulykamell baconban
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és mutatós recept. Érdekes ízkombináció, édes a sóssal, nagyon jó! Ha az időnk engedi, az ananászt karamellizálhatjuk kevés barna cukorral. Rizzsel tálaltam, de akár burgonyával vagy önmagában is fogyasztható.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, és borssal, sóval ízesítjük. Az ananászt felszeleteljük, feldaraboljuk.
  2. A húsdarabokra helyezzük az ananász darabokat, és a húst felgöngyöljük, és bacondarabokat csavarunk rá. Ha véletlenül ki akar szabadulni a töltelék, megtűzdelhetjük a húsokat egy fogpiszkálóval.
  3. A húsokat egy tálba helyezzük, kevés fehérborral meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük, és fél órát sütjük.
  4. Majd levesszük a fóliát, és még 10-15 percig visszahelyezzük a sütőbe.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 809
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

konytyoska

Mióta szakács: 2014.02.10.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos göngyölt hús, ananászos göngyölt pulykamell, göngyölt pulykamell ananásszal töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

607
pulykamell 500 g
ananász 1 db
bacon 10 szelet
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint