Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconban sült pecsenye

Baconban sült pecsenye
Baconban sült pecsenye
120 perc / előkészület: 60 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ünnepi ebédnek is megteszi, ha nem félünk tőle, hogy túl költséges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst lehártyázzuk, megtisztítjuk, majd felszeleteljük 3 cm vastagra.
  2. Kicsit sózzuk, majd baconba tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük.
  3. Kissé lenyomkodjuk, és olívaolaj, vaj keverékében kérget sütünk rá, majd borsozzuk meg mindkét oldalát sütés közben.
  4. Öntsük alá a bort, és lefedve puhára sütjük.
  5. Petrezselymes burgonyával és valami jóravaló salátával tökéletes ünnepi ebéd.
  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 650
elküldve: 5
receptkönyvben: 127
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, Atkins diéta
alkalom: Anyák napja, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconba göngyölt szűzpecsenye, szűzpecsenye falatkák, göngyölt sertésszűz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

404
sertésszűz 60 dkg
bacon 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
vaj 1 ek
fehérbor 2 dl