r
Nosalty Logó

Almás-sajtos csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Pannika
Almás-sajtos csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 610 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2438 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 143 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1657.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    384 mg
  • Nátrium
    1007 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    199.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 610 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.2 g

Zsír

  • Összesen
    186 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    739 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6629.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    731 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    1538 mg
  • Nátrium
    4027 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.2 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    796.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    493 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    481 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    578 micro
Összesen 2438 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    389.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 143 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy 25x20-as mázas cserép vagy jénai tálat kibélelünk a vékonyra szeletelt bacon szalonnával.
  2. Ráhelyezzük a csirkecomb filét (nagyobb darabokra vágva), sózzuk, borsozzuk.
  3. Az almát megmossuk, meghámozzuk, és nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, rátesszük a csirkecomb filére, majd a lereszelt trappista sajttal megszórjuk. Alufóliával befedjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk, körülbelül 1 órát sütjük.
  5. Kivesszük a sütőből, levesszük a fóliát, majd körülbelül 5 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x20x6
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 9562
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 07.

Ajánló

A képen hagymás törtburgonyával tálaltam, de szinte bármilyen köret jól illik hozzá (párolt zöldség, burgonyapüré stb.).

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Almás-sajtos csirkecomb
Pannika 17 recept

Egy női magazinban találtam a receptet, és egy kissé átszabtam a család igényei szerint.:-)

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Nagyon-nagyon fini lett, köszi a receptet! :)

Pannika

Köszi a dícséretet ,de Te dolgoztál meg vele !Próbáld ki pulykacombfilével vagy pulykamedalionnal abból elkészitve is nagyon fini csak egy kicsivel több borsot szórjál rá és füstölt sajtot a tetejére!Szerintem sikerélményed lesz megint!! Jó étvágyat kívánok .Pannika

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek