r
Nosalty Logó

Almás piskóta 3. - dióval

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Tábori József
Almás piskóta 3. - dióval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 744 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2968 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 232 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    284 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    549 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.2 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    134 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 744 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.6 g

Zsír

  • Összesen
    82.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4949.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    1137 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    2197 mg
  • Nátrium
    1168 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    508.7 g
  • Cukor
    250 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    535.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    247 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    512 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 2968 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    387.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük az összes hozzávalót, a dió kivételével.
  2. A masszát terítsük szét egyenletesen egy tepsiben, majd szórjuk rá az apróra vágott diót.
  3. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25X35X5
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 21473
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 26.

Ajánló

Tálaláskor meghinthetjük egy kis porcukorral.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Almás piskóta 3. - dióval
Tábori József 18 recept

Semmi különös, keresgettem a neten egyszerű és olcsó sütemény receptet. Ez telitalálat lett!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!