Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piskóta Glaser konyhájából

Piskóta Glaser konyhájából
Piskóta Glaser konyhájából
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még egy elronthatatlan piskóta alaprecept.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibélelünk.
  2. A tojásokat a cukorral és 6 ek forró vízzel a kézi mixerrel kb. 10 perc alatt habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a tojáshabra szitáljuk, és óvatosan elkeverjük.
  3. A tortaformába öntjük, elsimítjuk. 35 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 13 654
elküldve: 3
receptkönyvben: 175
elkészítve: 14/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

piskóta alaprecept, piskóta, kerek piskóta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

periscope
periscope / periscope Wed, 2012-10-31 12:15

A tojásokat egybe (a fehérjét és a sárgáját is) verjük fel a cukorral és a vízzel? A recept tetszik! :-)

240
tojás 6 db
cukor 200 g
finomliszt 200 g
sütőpor 1 tk