Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-körtés morzsasüti

Almás-körtés morzsasüti
Almás-körtés morzsasüti
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors és szuper egyszerű! Vaníliafagyival, még melegen tálalva az igazi!

www.venusz.hu

hozzávalók / 6 adag

A gyümölcsös réteghez

A morzsához

Szólj hozzá!

elkészítés

A gyümölcsös réteghez

  1. A margarint felkockázzuk, és egy sütőedénybe vagy tepsibe szórjuk. Erre halmozzuk az apró kockára vágott gyümölcsöket, hozzáadjuk a citromhéjat, a reszelt gyömbért és a fűszereket, majd az egészet alaposan összeforgatjuk.
  2. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük.

A morzsához

  1. A lisztet, a zabpelyhet, a cukrot és a kockára vágott margarint egy tálba öntjük, és gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk.
  2. Az elősütött gyümölcsökre szórjuk, és visszatesszük a sütőbe 20 percre, amíg megpirul.
  3. Vaníliafagyival, még melegen tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 318
elküldve: 1
receptkönyvben: 70
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Vénusz

Mióta szakács: 2015.02.17.
20 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

crumble, őszi morzsasüti

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

356
margarin 60 g
alma 2 közepes db
körte 2 közepes db
citromhéj 1 citromból nyert
gyömbér 2 teáskanál
fahéj 1 teáskanál
szegfűszeg 1 teáskanál
finomliszt 70 g
zabpehely 50 g
nádcukor 40 g
margarin 100 g